10 november 2014

Berlin 25 - 28 september 2014

På natten mellan onsdag och torsdag förra veckan så åkte vi mamma, Oskar, Krisse och jag iväg från Ekenäs för att flyga till Berlin och fira mammas 50 års födelsedag.

Vi kom fram tidigt till Berlin och tog en taxi till hotellet för att lämna grejerna så vi kunde ta oss vidare. Det blev en lång dag med en massa sevärdheter. För att lite spara på våra fötter så hoppade vi på en hop on hop off sightseeing buss.







På fredagen började mamma, jag och Krisse med att åka iväg för att shoppa medan Oskar ännu sov. Hittade lite smått och gott dessutom var det billigare att shoppa där. En sen lunch åt vi på Hard Rock cafe, supergott. Efter det stack vi med Ubahn lite utanför stan där vi hittade ett bilmuseum med en massa fina gamla och nyare bilar.



Lördagen började med att vi var upp i TV-tornet, men tyvärr var det lite dimmigt så man såg inte så superlångt. Några museum blev det efter det och sen åkte vi på kryssning i floden? Den dagen gick mest åt till att traska omkring och se vad man kunde hitta på olika ställen, på kvällen shoppade vi lite till.














På söndagen så hade vi inga planer utan vi skulle handla lite sådant som vi skulle ha med oss hem och så gick vi i några museum. Dessutom var det marathon i Berlin så det var en massa vägar avstängda och en massa människor i farten. Det sista lilla pluset med dagen var då jag så ett shoppingcenter som hade öppet på söndagen(alla butiker är normalt stängda på söndagar) så ja fick shoppa ännu lite före vi for hem.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar