28 augusti 2014

~Vecka 35~

De må ännu bara vara torsdag men min första vecka med gulisarna är över och jag skall snart packa ihop och åka hem för helgen. De här dagarna har gått supersnabbt, hade tänkt mej att det skulle vara mera jobb med att vara tutor men med en så super gulisgrupp som vi har så har det gått snabbt och smärtfritt.

Måndagen började lite nervöst och lite blygt men vi hade en massa info med dem men efter en lång dag så drog vi iväg till den lokala krogen för några kalla, en del ville komma med medan en annan del av dem inte orkade men det var helt förståerligt.

Tisdagen hjälpte vi dem med att få alla lösenord och användarnamn fixade och sen träffades vi upp med vår underbara kontaktlärare för att planera projektgrupper och annat smått och gott.

Onsdagen var det sovmorgon och sen blev det dags teambuilding med gulisarna så de fick samarbeta i sina projektgrupper så att de lite kunde lära sig samarbeta före de riktiga projekten börjar. Senare på dagen blev det dags att göra en rundtur i Ekenäs med våra gulisar och efter en liten promenad hamnade vi på krogen där vi var en stor del av kvällen men det blev dyrt så vi for på efterfest till L och där slutade den kvällen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar